sâmbătă, 22 decembrie 2007

Politics on wheels

Unde-i Elodia? Nu-i Elodia... Mult mediatizatul caz Elodia a fost inlocuit de un altul, si anume, cazul Orban.

So, what's the catch? Orban loveste o masina si accidentul iese cu o potentiala victima. Presupusa victima sau familia ei nu acuza pe nimeni, deci cazul ar trebui inchis destul de repede si presa si televiziunea ar trebui sa abandoneze toata povestea. But perhaps there is more to it than meets the eye.

Problema ii ca Orban este un adversar politic destul de puternic a lui nea' Basescu. Deci normal ca acesta din urma ar dori discreditarea ministrului pentru a scapa de concurenta. Gandirea noastra nici nu poate concepe de ce ar fi in stare presedintele acestei tari pentru a-si lasa culoar liber lui si toti celorlalti de la el din partid. Poate chiar barosanul aceste tari a fost presupusa "victima" in acel accident. El a rapit o oarecare fata dintr-un bloc, a platit un om sa fie lovit de masina lui Orban din acel cartier si-a pus costumul de Transvestite, defender of false boobies si s-a aruncat pe capota masinii lui Orban.

Daca analizam si mai mult situatia, vom face legatura intre acesti incident si 9/11. Suntem in NATO, avem pile directe cu americanii, Basescu si Bush controleaza totul. Trebuie sa facem legatura cu 9/11. Digging even more into this story, we find out that Bush Jr. is being controlled by his father, Bush Sr.

Toti stim de stransa legatura a lui Bush Sr. cu Saddam Hussein, care poate nu mai este printre noi dar spiritul lui s-a mutat in corpul lui Hillary Clinton (doar ca sa avem si un personaj feminin in toata povestea asta).

Sa vedem evolutia celor care trag sforile de pana acuma: Basescu->Bush->Bush Sr.->Hillary Clinton aka Saddam.

The last element of this chain is the Great Lord Xenu. He who holds all our mortal-alien souls in the palm of his hands. El a dorit sa se intample acest accident, acesta fiind primul pas spre dominatie totala. Await his coming...

All hail Xenu!

Btw, if this story gets on the news, I called for it, bitches!

Niciun comentariu: